DienstenAdvisering


De kadastrale wereld is ingewikkeld. U heeft te maken met verkoop, passeringsdata bij de notaris, grondoverdracht, percelen die mogelijk nog van vorm veranderen en niet te vergeten de kosten. M2Geo adviseert u graag en helpt u om de verschillende opties en bijbehorende kosten overzichtelijk te krijgen. Advisering zit standaard in ons pakket! Hierdoor loopt uw voordeel al snel op. Wilt u uitgebreider advies of zoekt u een gesprekspartner, dan zijn we u graag van dienst met maatwerk.
 

Leveren GML


Voor de notariële markt levert M2Geo bestanden in GML-formaat t.b.v. de Kadasterapplicatie SPLITS. In dit pakket is tekenen mogelijk, maar bij lastige vormen of percelen die los liggen kan het handig zijn om een bestand te gebruiken waarbij de grenzen precies op de juiste plek liggen. M2Geo levert nooit “zomaar” een GML, maar zal altijd een gecontroleerd bestand leveren, zodat u verzekerd bent van een snelle invoer zonder problemen.
 

VKG vormen


VKG staat voor: “Voorlopige Kadastrale Grens”. U wilt snel een perceelnummer, omdat de notariële passering binnen +/- 5 weken gepland staat? Dan kiest u voor VKG. M2Geo verzorgt dit van A tot Z voor u, inclusief contact met het Kadaster en de notaris. Vaak al op dezelfde dag, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen heeft u de definitieve perceelnummers. De definitieve grenzen (oppervlakte) moeten nog in het terrein worden aangegeven. Hierover geven wij u kosteloos advies.

 

Definitieve percelen vormen


Wanneer u kiest voor maximaal voordeel en de passering bij de notaris is meer dan 5 weken verwijderd, dan is deze optie hoogstwaarschijnlijk de beste. Ook in dit geval ontzorgen we u van A tot Z. U zegt hoe u de percelen wilt hebben aangegeven in het veld (piket, buis, perkoenpaal) en M2Geo verzorgt dit voor u. U krijgt een “ZIP-file" met alle bestanden die benodigd zijn voor het Kadaster die u enkel hoeft door te sturen. Wanneer u ons machtigd verzorgen wij dit voor u. Nadat u de offerte van het Kadaster heeft teruggestuurd, heeft het Kadaster nog ongeveer 20 werkdagen nodig voordat u de definitieve perceelnummers ontvangt.
 

Samenvoegen van percelen

Als er percelen worden gevormd die over bestaande kadastrale grenzen heen gaan, ontstaan meerdere perceelnummers voor 1 kavel. Dit is in de meeste gevallen niet wenselijk. M2Geo kan deze voor u samenvoegen met de Kadasterapplicatie “Verenig” wanneer de percelen dezelfde rechtstoestand hebben. (zie ook: link Home page)
 

Overig


M2Geo is een landmeetkundig bureau dat u op meerdere terreinen van dienst kan zijn. Heeft M2Geo diensten niet onder eigen dak , dan kan ze u hierin ontzorgen door haar grote netwerk van betrouwbare landmeters en landmeetkundige bedrijven. Zoek niet langer en neem contact op. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Oosterseweg 7, 9785 AD Zuidwolde