Over onsEigenaar en gezicht van M2Geo is Marcel Meems.

Geboren in 1973 in het Noord-Hollandse Uitgeest en opgegroeid in Groningen ben ik in 1996 begonnen bij MUG ingenieursbureau. Als landmeter was ik daar vliegende kiep voor alle voorkomende metingen.

In 1999 besloot MUG een dependance te openen in het Noord-Hollandse Heerhugowaard, waar ik rayonleider ben geweest.

Nadat deze dependance was overgenomen door HB Adviesbureau, ben ik daar werkzaam geweest als werkvoorbereider.
Eind 2008 besloot ik om samen met mijn gezin weer dichter bij het grootste deel van de familie te gaan wonen en zijn we terug verhuisd naar Groningen. Hier ben ik als projectleider gaan werken bij Azimuth Geodetic waar ik o.a. de kadastrale werkzaamheden ben gaan begeleiden. Als projectleider begeleidde ik alle projecten van Geodesie en later ook Geo-Informatie. Ik was o.a. verantwoordelijk voor het schrijven van de offertes voor de grote aanbestedingen. Het binnenhalen van het raamcontract van de BGT was hierin een van de hoogtepunten.
 
Op 1 juli 2015 heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen op het Kadastrale terrein. Omdat kadastrale metingen en verwerking veel expertise met zich meebrengt, is dit werk veelzijdig en uitdagend. Ik vind het belangrijk om met u mee te denken, u te ontzorgen en u tevreden te stellen. Voor mij is dit niet optioneel, maar vanzelfsprekend!

Contact

Oosterseweg 7, 9785 AD Zuidwolde